Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Κάθε τέλος, μια καινούρια αρχή

Η αγωνιστική περίοδος τελείωσε για την ομάδα μας, η οποία τελικά πέτυχε τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την ανανέωση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ1 κατηγορίας και την επόμενη σεζόν. Συγχαρητήρια σε όλους!

Αυτή η ομάδα, από την πλήρη απαξίωση στην οποία βρισκόταν τη σεζόν 2010-2011, όταν κατεβαίναμε στους αγώνες της Γ2 με πέντε παίκτες, συμπληρώνοντας πεντάδα πέντε λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων, κατάφερε σε τρία χρόνια να ξεφύγει από το τέλμα, να ανέβει κατηγορία και να έχει αξιοπρεπή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια. Όλα αυτά, χωρίς τη διοικητική δομή που πρέπει να υπάρχει στους υγειώς λειτουργούντες συλλόγους. 

Δύο άνθρωποι μπήκαν μπροστά, διαθέτοντας σημαντικό μέρος του προσωπικού τους χρόνου, μοιράστηκαν το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων και συμμετείχαν ως παίκτες, προπονητές και διοίκηση ταυτόχρονα. Λάθη έγιναν, σαφέστατα. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποφύγει όποιος προσπαθεί και παλεύει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Επιπρόσθετα, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν τα τελευταία αυτά χρόνια, εκτός του αγωνιστικού μέρους, έβαλαν το χέρι στην τσέπη συνεισφέροντας κι αυτοί στο μέτρο του δυνατού στα έξοδα που υπήρχαν. 

Η φετινή χρονιά όμως, ήταν η δυσκολότερη και η πιο ταραχώδης της τελευταίας δεκαετίας. Το ανεβασμένο επίπεδο της κατηγορίας, σε συνδυασμό με τους άλλους ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες, έδειξε ξεκάθαρα πως η ομάδα αυτή έχει κλείσει τον κύκλο της. Χρειάζονται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αλλαγές που είναι επιβεβλημένες αν θέλουμε να επιβιώσουμε τόσο αγωνιστικά όσο και ως σύλλογος. Ο κύβος ερρίφθη και η απόφαση ελήφθη. Ή θα αλλάξουμε ή θα διαλυθούμε. Κι επειδή δεν έχουμε σκοπό να διαλυθούμε, αλλάζουμε ριζικά και μάλιστα άμεσα. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες που πέρασαν αυτά τα χρόνια και που συνεισέφεραν στην άνοδο και τη διατήρηση της ομάδας στη Γ1 κατηγορία. Χωρίς αυτούς ο Νέστορας δεν θα ήταν εδώ που είναι σήμερα...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου